Joulukalenteri 2022 arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Frak Ltd Oy (brändi Yritys247)
Pyhäjärvenkatu 5 A
33200 Tampere
Y-tunnus: 2597358-9

2. Osallistumisaika
Suokikkijoululaulun jättäminen 10.-12.12.2021, 
Valmistaudu jouluun 17.-19.12.2021,
Toiveet uudelle vuodelle 22.-24.12.2021 

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla arvontajulkaisua. Osallistujien tietoja ei käytetä markkinoinnissa.

Yritys247 markkinoinnista vastaavat voivat osallistua, mutta he eivät ole mukana arvonnassa.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittaja arvotaan Facebookissa arvontajulkaisua kommentoineiden joukosta. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 työpäivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan 1 kk aikana, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla.

5. Arvontapalkinto
Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

Arvonnan jälkeen voittajaan ollaan yhteydessä Facebook-messenger sovelluksen avulla. Palkinto toimitetaan voittajalle suoraan eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Frak Ltd Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen
Frak Ltd Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät, että Frak Ltd Oy voi lisätä kommenteissa mainitun joululaulun Spotify listaan ilman erillistä korvausta. Osallistujan nimeä ei mainita missään.

9. Yritys247 tietosuojaseloste
Löytyy täältä.